Thursday, 3 November 2011

besday and result :)

wahhh..sgt seronok smp tk terucap aku pegi celebrate besday adik aku..perghhh..gaye mcm besday aku je aku kann..hahaa...best giler dapat mkn sedappppp and terbaikkk..malas nk cter pnjang..aku cter gune gmbar je laa yehhh...hehee :D



ni laa besday boy kite...hehee :D


my dad,my mum and younger bro :)


  

siblings :)                     
yummmie!!sgt sedaaappp oww mkn steamboat...btw,happy tue to my bro and sorry tkde hadiah..blm mampu nak beli..huahuahua :D..okay stop pasal besday..lets continue for my result..YEHAAA!!




i just wanna say thank to Allah sebab bg peluang utk aku dapat result yang baik baik dan sangat baik for this sem..pergghhh mcm tak percaye langsung dgn result aku..blaja maen2 punn boleh dpt mcm nie??..kalau tak maen2 mesti boleh dapat lebih lagi kann..haiyaaaa =.=...ape ape punn , alhamdulillah and tak sabar nak naek pentas..anugerah dekan..hehee.. [bukan nk show off tp nak share rse gmbira jee]..and THANK YOU SO MUCH to anyone yang bg semangat and ucpn congrates..jasa anda amat dihargai.sekian terima kasih.. :)

No comments:

Post a Comment