Thursday, 3 November 2011

besday and result :)

wahhh..sgt seronok smp tk terucap aku pegi celebrate besday adik aku..perghhh..gaye mcm besday aku je aku kann..hahaa...best giler dapat mkn sedappppp and terbaikkk..malas nk cter pnjang..aku cter gune gmbar je laa yehhh...hehee :D



ni laa besday boy kite...hehee :D


my dad,my mum and younger bro :)


  

siblings :)                     
yummmie!!sgt sedaaappp oww mkn steamboat...btw,happy tue to my bro and sorry tkde hadiah..blm mampu nak beli..huahuahua :D..okay stop pasal besday..lets continue for my result..YEHAAA!!




i just wanna say thank to Allah sebab bg peluang utk aku dapat result yang baik baik dan sangat baik for this sem..pergghhh mcm tak percaye langsung dgn result aku..blaja maen2 punn boleh dpt mcm nie??..kalau tak maen2 mesti boleh dapat lebih lagi kann..haiyaaaa =.=...ape ape punn , alhamdulillah and tak sabar nak naek pentas..anugerah dekan..hehee.. [bukan nk show off tp nak share rse gmbira jee]..and THANK YOU SO MUCH to anyone yang bg semangat and ucpn congrates..jasa anda amat dihargai.sekian terima kasih.. :)

Wednesday, 2 November 2011

about me :)

hari nie aku tak nak citer ape2..tapi nak share pasal aku and my family..yuhuu...aku sngt laa bangge ade family mcm nie..sangat happening and sporting..waaa :D

my happy family




my best cousin i ever had..LOVE YOU LAA...<3



haa!!..yang ni pulak cousin aku lagi sorang..sgt machoo kan..macho ke pit??hahaa
dia sangat baik dan pemalu ,kan??..hehee




okay,actually kalau nak cter byk mmg tak ckup page sbb family aku sgt besar..hehee..ckup laa aku cter skit je pasal family aku...saje nak sharing is caring..hihii...okay thats all for now.. BYE :D







hipokrit???...

aku cume nak luahkan perasaan aku yang sangat sakit skrg...aku sangat tak faham ngan sorang nie..tak boleh laa nak sebut sape kan..tetttt....aku tak tao laa dia ni manusia jenis ape..tkde hati dan perasaan ke ape budak ni..aku pun tak tao..sumpah HIPOKRIT...sorry laa kawan..aku terpaksa cakap yg benar..kau sedar tak yang kau nie manusia hipokrit yang tak penah sedar salah kau??..aku tao setiap manusia penah jadi hipokrit..tapi tolong laa faham..kau sangat menyakitkan hati aku..kau pura pura baik dgn aku tapi hakikat nye???..faham2 sendiri laa kan...hati aku TERRsangat laa kecewa dgn kau...okay,habis citer ...:(