Thursday, 3 November 2011

besday and result :)

wahhh..sgt seronok smp tk terucap aku pegi celebrate besday adik aku..perghhh..gaye mcm besday aku je aku kann..hahaa...best giler dapat mkn sedappppp and terbaikkk..malas nk cter pnjang..aku cter gune gmbar je laa yehhh...hehee :D



ni laa besday boy kite...hehee :D


my dad,my mum and younger bro :)


  

siblings :)                     
yummmie!!sgt sedaaappp oww mkn steamboat...btw,happy tue to my bro and sorry tkde hadiah..blm mampu nak beli..huahuahua :D..okay stop pasal besday..lets continue for my result..YEHAAA!!




i just wanna say thank to Allah sebab bg peluang utk aku dapat result yang baik baik dan sangat baik for this sem..pergghhh mcm tak percaye langsung dgn result aku..blaja maen2 punn boleh dpt mcm nie??..kalau tak maen2 mesti boleh dapat lebih lagi kann..haiyaaaa =.=...ape ape punn , alhamdulillah and tak sabar nak naek pentas..anugerah dekan..hehee.. [bukan nk show off tp nak share rse gmbira jee]..and THANK YOU SO MUCH to anyone yang bg semangat and ucpn congrates..jasa anda amat dihargai.sekian terima kasih.. :)

Wednesday, 2 November 2011

about me :)

hari nie aku tak nak citer ape2..tapi nak share pasal aku and my family..yuhuu...aku sngt laa bangge ade family mcm nie..sangat happening and sporting..waaa :D

my happy family




my best cousin i ever had..LOVE YOU LAA...<3



haa!!..yang ni pulak cousin aku lagi sorang..sgt machoo kan..macho ke pit??hahaa
dia sangat baik dan pemalu ,kan??..hehee




okay,actually kalau nak cter byk mmg tak ckup page sbb family aku sgt besar..hehee..ckup laa aku cter skit je pasal family aku...saje nak sharing is caring..hihii...okay thats all for now.. BYE :D







hipokrit???...

aku cume nak luahkan perasaan aku yang sangat sakit skrg...aku sangat tak faham ngan sorang nie..tak boleh laa nak sebut sape kan..tetttt....aku tak tao laa dia ni manusia jenis ape..tkde hati dan perasaan ke ape budak ni..aku pun tak tao..sumpah HIPOKRIT...sorry laa kawan..aku terpaksa cakap yg benar..kau sedar tak yang kau nie manusia hipokrit yang tak penah sedar salah kau??..aku tao setiap manusia penah jadi hipokrit..tapi tolong laa faham..kau sangat menyakitkan hati aku..kau pura pura baik dgn aku tapi hakikat nye???..faham2 sendiri laa kan...hati aku TERRsangat laa kecewa dgn kau...okay,habis citer ...:(

Monday, 31 October 2011

secret admire ???...

okay,aku just nak luahkan rasa kemusykilan aku selama nie..tp skg daa tak musykil daa..hehe...cmni cternye....time tuu tgah mood raye yg ke bape ntah kan..tetibe stu malam nie,jeng3....ade laa sorang mamat nie msg aku..takde angin takde ribut tetibe tanye aku.."penat ke makcik"..aku pun pelik..mcm mane dia tao aku tgh penat..tp seriously aku mmg penat time tuu...then aku tanye sape dia bla bla bla...tp yg aku bengang nye dia just jawab "sy ni secret admirer awak"..pulak daa....merepek ape mamat nie tetibe nk secret admirer pulak...aku terus call dia..tapi dia diam jea..waduh waduh..bikin panas aja mamat ni kan..aku still tak puas hati lagi..lepas tuu nak maen teka teki ngan aku pulak..lagi laa aku angin..aku memang tak suka nk teka teki nie..seriously tak suka..aku just cakap kt mamat nie cm ni "saya ni tak suka nak teka teki..cakap jelaa awak sape kan..kalau awak btol2 nak kenal ngan saya,saya tak kisah..tapi takyah nak secret admire laa bagai kan.."bertambh bengang laa aku bila dia cakap tk lme lagi awk akan tao sape..okay aku tunggu...sampai laa tiba satu masa nie..jeng jeng jeng jengggggg.....pnjgnye jeng aku...haha...dgn segala doa selama ni nak tao sape dia..hahaha..terbongkar laa sudah sape gerangan mamat tuu..wahahahaha...tp aku tk ley mention kat sini.. NO NO NO!!..hahaha..nak maen teka teki sgt kan.....tapi ape yang boleh aku cakap,kalau mamat tuu ade terbaca blog nie..aku just nak cakap kat dia "saya daa tao sapa awak yang sebenarnye..dari A smpi Z saya tao..haha..so,saya penantian saya daa berakhir..secara jujur saya open nak kawan ngan awak kalau awak btol btol nak kenal ngan saya..saya tao awak dari keluarga yang baik2..terima kasih :D "....so, itu jela cerita aku..thanks :)

Thursday, 27 October 2011

New Life :)

thank you for being a part in my life..dunia baru,hidup baru,nafas baru...huh!...perit gila nk hidup bila tgh bercinta..semuanya MACAM indah..tp indah kabar dari rupe je punn....ade je laa dugaan..daa hidup single pun perit jugakk..tp syok sbb freedom kan...btw,i love my new life..rase mcm tk nak couple2 daa lagi..tp smpi bila erk??..hmmm.....tp mmg btol laa ckp org..Allah sengaja temukan kita dgn org yang salah..supaya kita ni jadi lebih matang dan sabar dlm hidup..Thank you Allah :)