Wednesday, 2 November 2011

about me :)

hari nie aku tak nak citer ape2..tapi nak share pasal aku and my family..yuhuu...aku sngt laa bangge ade family mcm nie..sangat happening and sporting..waaa :D

my happy family




my best cousin i ever had..LOVE YOU LAA...<3



haa!!..yang ni pulak cousin aku lagi sorang..sgt machoo kan..macho ke pit??hahaa
dia sangat baik dan pemalu ,kan??..hehee




okay,actually kalau nak cter byk mmg tak ckup page sbb family aku sgt besar..hehee..ckup laa aku cter skit je pasal family aku...saje nak sharing is caring..hihii...okay thats all for now.. BYE :D







No comments:

Post a Comment